Ophalen en brengen

Uw laptop of desktop stopt ermee en moet dringend worden gerepareerd. Dat is al vervelend genoeg: u kunt immers nauwelijks een dag zonder. Maar dan moet u het apparaat ook nog eens wegbrengen en na reparatie weer ophalen. Wat een gedoe. Geen paniek: wij hebben niet alleen een reparatieservice aan huis of op de plek waar u werkt. We nemen de computer ook zelf mee naar onze werkplaats als dat nodig is en brengen hem na het uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden direct weer terug.

Waarom zou u gebruik maken van halen en brengen?

 Het bespaart u tijd: u hoeft er niet twee keer de deur voor uit en niet uw werk of andere belangrijke zaken te onderbreken
 U hoeft uw apparaat niet zelf te sjouwen en te vervoeren, met alle risico’s van dien
 Wij halen en brengen uw pc op zo kortst mogelijk termijn, op een moment dat dat u uitkomt
 Onze eerlijke prijzen zijn inclusief deze handige service

computer-reparatie-ede

Reparatie ter plekke of halen en brengen

Natuurlijk doen wij er alles aan om uw desktop of laptop te repareren op de plek waar u op dat moment bent: thuis, op uw werk, elders. Dat werkt niet alleen voor u, maar ook voor ons het beste en het makkelijkste. Soms kan het echter nodig zijn om uw pc mee te nemen, bijvoorbeeld als er een onderdeel moet worden vervangen dat we niet op voorraad hebben. Veel onderdelen krijgen we gelukkig heel snel geleverd. Zodra we dit op ons adres ontvangen gaan we ermee aan de slag. Er gaat geen tijd verloren omdat we moeten wachten op uw telefoontje dat het onderdeel binnen is.

Flexibiliteit in locatie

Onze flexibele instelling laten we ook zien in deze dienstverlening. Bent u thuis, dan komen we aan huis. Bent u op uw werk, dan rijden we naar dat adres. Hebben we uw apparaat thuis opgehaald maar komt het beter uit dat we dit op uw werk terugbezorgen? Geen enkel probleem, dit is een vanzelfsprekendheid voor ons.

Experts uit en thuis

Uiteraard mag u van onze experts altijd en overal dezelfde uitstekende kennis en vaardigheden verwachten. Het maakt in principe geen verschil of één van onze medewerkers uw pc in onze vertrouwde werkplaats onderhanden neemt of dat hij dit elders gaat doen. Wel maakt hij dus altijd de inschatting of de overeengekomen werkzaamheden volledig op locatie kunnen worden uitgevoerd of dat er redenen dit in ons bedrijf te doen of ze daar voort te zetten. Waar ook ter wereld: uw apparaat is bij ons altijd in veilige, vertrouwde en kundige handen. Halen en brengen is altijd in uw voordeel!

Wat zijn de kosten?

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Ophalen en brengen

€ 35,-

 U apparaat word opgehaald

 Stellen wij het probleem vast

 Bespreken we reparatie of onderhoudskosten

 Als de reparatie gereed is word het apparaat terug gebracht

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482