Laptop reparatie aan huis

U hebt al een hele tijd veel plezier van uw laptop. Een goede aankoop is het zeker. Het zoeken van informatie en het raadplegen van allerlei vergelijkingssites vóór de uiteindelijke koop is niet voor niets geweest. Daar bent u van overtuigd. Tot dat moment dat het scherm opeens zwart wordt, uw laptop stil valt en hij nergens meer op reageert. Opnieuw inschakelen werkt niet. Wat zullen we nou krijgen denkt u? Wie gaat dit voor mij oplossen?

Een ander voorbeeld: u hebt uw laptop inmiddels een paar jaar. Hij is wat trager geworden, af en toe moet u hem opnieuw opstarten en de accu heeft zijn beste tijd gehad. Maar zijn prestaties stellen u nog steeds tevreden en u weigert om nu al een nieuwe te kopen. Andere investeringen zijn belangrijker. Maar dan begint hij nog meer te haperen, verschillende programma’s werken nauwelijks meer, hij valt steeds vaker stil. Paniek. Nadert zijn einde? Of kan hij nog gered worden?

Voor beide laptops is de juiste hulp dichterbij dan u denkt. De redding is nabij. Wij komen naar u toe om een snelle maar degelijke analyse van het probleem te maken en een diagnose te stellen. Als u ons opdracht geeft pakken we meteen door en voeren we uit wat nodig is om uw laptop weer op gang te krijgen. Tevens laten we hem weer zo optimaal mogelijk functioneren. Mocht het verstandiger zijn uw laptop niet meer te laten repareren dat zullen wij u dat slechte nieuws eerlijk vertellen. Natuurlijk halen we al uw bestanden van uw laptop zodat u op een ander apparaat verder kunt waarmee u bezig was.

laptop-reparatie-aan-huis

Reparaties die wij vaak aan laptops uitvoeren

We beantwoorden meteen de vraag die we zo vaak krijgen: welke laptop reparatie voeren jullie het meeste uit? Omdat we ook werkzaamheden verrichten die minder vaak voorkomen is dit zeker geen volledige opsomming. Benader ons dus zeker ook voor andere problemen met uw laptop!

Controle op veiligheid

We maken de gevolgen van de virusaanval zover als mogelijk ongedaan, herstellen uw bestanden en adviseren over een virusscanner om toekomstige schade te voorkomen/

Upgrades en updates

Updaten en upgraden van de laptop: met de nieuwste versies van software en andere programma’s werkt de laptop beter, sneller en is hij beter beveiligd.

Repareren of vervangen van defecte onderdelen

Vervanging van belangrijke onderdelen die van levensbelang zijn voor het goed presteren van uw laptop. U kunt hierbij denken aan de harde schijf, het moederbord of een videokaart.

Optimalisatie van snelheid en ruimte

De harde schrijf reorganiseren waardoor er meer ruimte ontstaat en de snelheid verbetert. Indien nodig plaatsen we op verzoek ook een extra geheugenkaart.

laptop reparatie aan huis

Hoe werken wij?

Zoals we al vermelden gaan we niet direct over tot laptop reparatie. Eerst stellen we een diagnose en een indicatie van de verwachte kosten. Na uw goedkeuring gaan we zo snel mogelijk met uw laptop aan de slag. Natuurlijk geven we u ook de verwachte reparatietijd. We repareren zoveel mogelijk aan huis of op uw werk, anders in onze eigen werkruimte. We doen er alles aan om uw laptop op zo kortst mogelijke termijn weer terug te bezorgen.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen goed dat u graag wilt weten wat de reparatie van uw iMac, Macbook of tablet of gaat kosten voordat wij met onze werkzaamheden beginnen.

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Hulp op locatie

€ 37,50

 Een expert bij u op locatie

 Stellen wij het probleem vast

 Lossen we kleine problemen op of voeren we kleine reparaties uit

 Bespreken we de reparatie of onderhoudskosten

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482