• Welkom bij Uw Computerexpert
  • Bel ons : 085 - 047 0437

Hulp op afstand

Hulp op afstand

Hulp op afstand

  • Sneller geholpen
  • Persoonlijke uitleg
  • Vakkundige experts

De expert vraagt om de sessie te kunnen starten eerst de software te downloaden die nodig is. De software die we hiervoor gebruiken heet AnyDesk.

Hoe werkt het?

01

AFSPRAAK

U kunt gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken op 085 - 0470437. Uw aanvraag wordt gelijk beoordeeld door ons Helpdesk-team. Zij gaan gelijk op zoek naar een geschikte expert.

02

Software-installatie/hulp

Bij ‘Hulp op Afstand’ logt één van onze experts op afstand in op je computer. Uiteraard nadat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven. Hier gebruiken wij het programma AnyDesk voor.

Tijdens de sessie kun je met de expert meekijken en zie je precies hoe de expert de problemen op je computer oplost. Aan het einde van de sessie logt de expert weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden.

Voordat de expert alle vragen en problemen op afstand oplost, neemt de expert eerst telefonisch contact met je op na het maken van de afspraak. De expert helpt je met het opstarten van de AnyDesk sessie. Tijdens de gehele sessie blijft de expert met je aan de telefoon.

Ons vakkundige team

Antwan

Advies/Expert

0

Brenda

Secretaresse

Wilt u een afspraak maken?

Dit kan via het afsprakenformulier of telefonisch op: 085 - 047 0437

Hi, How Can We Help You?