Onze diensten

Hulp op locatie

Heeft u liever een monteur bij u thuis of kunnen uw computerproblemen niet op afstand worden opgelost? U krijgt dan vakkundige hulp op locatie zonder dat u met uw systeem de deur uit hoeft.

€ 47,50

Hulp op afstand

Veel problemen kunnen ook op afstand worden opgelost. Dit gebeurt door via een internetverbinding uw computer of laptop over te nemen, uiteraard alleen met uw toestemming.

€ 37,50

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen. De medewerkers van ons afsprakenbureau nemen dan spoedig telefonisch contact met u op.

085 – 1050482

Betaal veilig en snel per iDEAL of PIN

Het mobiele pinnen of afrekenen via iDEAL is één van de veiligste methode die door de banken in Nederland wordt aangeboden.

 

Daarom bieden wij onze klanten de mogelijk om de kosten die gemaakt zijn tijdens de afspraak per PIN of iDEAL te betalen.Samen met onze monteur vul je digitaal de werkbon in en word deze afgetekend door de klant.

 

Daarna kan de klant kiezen hoe de betaling gedaan word. Na de betaling word de factuur per email naar u toegestuurd en word deze eventueel uit geprint door de monteur.