Computer reparatie

Professionele computer reparatie

U hebt al een hele tijd veel plezier van uw laptop. Een goede aankoop is het zeker. Het zoeken van informatie en het raadplegen van allerlei vergelijkingssites vóór de uiteindelijke koop is niet voor niets geweest. Daar bent u van overtuigd. Tot dat moment dat het scherm opeens zwart wordt, uw laptop stil valt en hij nergens meer op reageert. Opnieuw inschakelen werkt niet. Wat zullen we nou krijgen denkt u? Wie gaat dit voor mij oplossen?

Uw computer of laptop loopt vast, reageert traag, start niet op of reageert helemaal niet meer. U denkt: “Zeg al uw familiefoto’s en belangrijke documenten maar vaarwel!”. Zou het niet geweldig zijn als u niet meteen een nieuwe computer hoeft aan te schaffen? Bij Uw Computerexpert is dat mogelijk. Onze monteurs staan elk moment klaar om u bij te staan bij elk probleem die u ondervind met uw computer of laptop. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze monteurs voor computer of laptop reparatie.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen u op verschillende manieren helpen bij uw computer reparatie. Sommige gevallen kunnen op afstand opgelost worden, maar als er iets aan de hardware vervangen moet worden moet dit op locatie gedaan worden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw apparaat op te laten en terug te brengen.

Hulp op locatie
Ophalen en brengen
Hulp op afstand

Waar controleren we op bij een computer reparatie?

  • Controle op veiligheid
  • Upgrades en updates
  • Repareren of vervangen van defecte onderdelen
  • Optimalisatie van snelheid en ruimte

Veelgestelde vragen

De meeste reparaties kunnen op locatie uitgevoerd worden, omdat onze monteurs beschikken over een goede voorraad die ze bij zich hebben. Mocht dit niet lukken dan word u apparaat nagekeken in onze werkruimte en zo snel mogelijk weer terug gebracht.

Een reparatie op locatie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Indien het niet mogelijk is om het apparaat op locatie te repareren, omdat er bijvoorbeeld specifieke onderdelen besteld moeten worden. Duurt dit maximaal van 5 tot 10 werkdagen.

Dit is erg afhankelijk van het probleem met uw computer of laptop. U betaalt alleen de onderzoekskosten van € 37,50. De rest van de kosten worden van te voren met u overlegd en na goedkeuring word u apparaat zo snel mogelijk gerepareerd.

Ook is het mogelijk om een nieuwe computers of laptops bij ons aan te schaffen. Onze monteurs zijn altijd voorzien van een kleine voorraad. Deze kunnen we dan ook gelijk voor u op locatie installeren en de bestanden overzetten.

Wilt u een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken?

Dit kan eenvoudig online of telefonisch.

Vind ons op social media