Computer reparatie voor particulieren, ZZP'ers en bedrijven.

Computer reparatie in Wageningen

Computer reparatie voor particulieren, ZZP'ers en bedrijven.

Computer reparatie in Wageningen

Door alle technologische ontwikkelingen van de afgelopen decennia zijn we er helemaal aan gewend geraakt dat onze computers het doen als we ze inschakelen. We zijn stomverbaasd en zelfs al snel geïrriteerd als dat een keer niet gebeurt, uiteraard net op een moment dat dat het slechtste uitkomt. Die presentatie moet af, die mail moet echt vanochtend worden beantwoord en die bestelling had u eigenlijk gisteren al moeten doen. “Wat nu, wie gaat me helpen?” is uw eerste gedachte. Het antwoord op die vraag is dat wij u in Wageningen graag en snel van dienst zijn. U hoeft er niet eens de deur voor uit, wij repareren namelijk op locatie. Thuis of op het werk: u bepaalt!

computer-reparatie-ede

Welke reparaties voeren wij zoal uit?

Controle op veiligheid

De gevolgen van virusbesmettingen ongedaan maken, het virus verwijderen, bestanden repareren en toekomstige besmettingen voorkomen .

Upgrades en updates

De gevolgen van virusbesmettingen ongedaan maken, het virus verwijderen, bestanden repareren en toekomstige besmettingen voorkomen .

Repareren of vervangen van defecte onderdelen

Denk aan het moederbord, de videokaart of de harde schijf, allemaal onderdelen die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw computer.

Optimalisatie van snelheid en ruimte

Door het volledig scannen van uw laptop of desktop maken we ruimte vrij en wordt hij weer sneller. Indien nodig kunnen we een geheugenkaart bijplaatsen.

laptop reparatie aan huis

Onze dienstverlening in Wageningen.

Nadat u contact met ons hebt opgenomen komen wij zo snel mogelijk langs voor het stellen van een diagnose. We leggen u uit wat er precies moet gebeuren en uiteraard wat dit gaat kosten. Zodra u akkoord geeft gaan we over tot reparatie, bij u aan huis of op uw werkplek, zoveel mogelijk dezelfde dag nog. Als dat niet lukt communiceren we dat uiteraard.

Wij verlenen onze service waar u dat wil

Zoals al aangegeven: u hoeft er zelf de deur niet voor uit, wij komen naar u toe. We hopen uiteraard dat de koffie klaar staat maar gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Zodra de klus is geklaard kunt u weer verder met uw online werkzaamheden.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen goed dat u graag wilt weten wat de reparatie van uw laptop, tablet of desktop gaat kosten voordat wij met onze werkzaamheden beginnen.

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Hulp op locatie

De monteur onderzoekt het probleem of verhelpt kleine problemen die binnen 10 minuten verholpen zijn.

€ 47,50

Reparatie

De reparatiekosten kunnen verschillen per situatie de monteur bespreekt met u de kosten voordat hij aan de reparatie begint.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482

Maak snel telefonisch een afspraak of via ons contactformulier.