Computer reparatie in Wageningen

Door alle technologische ontwikkelingen van de afgelopen decennia zijn we er helemaal aan gewend geraakt dat onze computers het doen als we ze inschakelen. We zijn stomverbaasd en zelfs al snel geïrriteerd als dat een keer niet gebeurt, uiteraard net op een moment dat dat het slechtste uitkomt. Die presentatie moet af, die mail moet echt vanochtend worden beantwoord en die bestelling had u eigenlijk gisteren al moeten doen. “Wat nu, wie gaat me helpen?” is uw eerste gedachte. Het antwoord op die vraag is dat wij u in Wageningen graag en snel van dienst zijn. U hoeft er niet eens de deur voor uit, wij repareren namelijk op locatie. Thuis of op het werk: u bepaalt!

computer-reparatie-ede

Soorten reparaties

Graag geven we u een opsomming van onze werkzaamheden: welke computerreparaties voeren wij zoal uit bij onze klanten in Nijmegen?

Controle op veiligheid

We hopen dat u er nooit mee te maken krijgt, want ze kunnen veel (soms onherstelbare) schade aanrichten. Updaten van uw virusscanner is van levensbelang voor uw computer en vooral voor uw bestanden.

Upgrades en updates

Niet iedereen vindt het even makkelijk om updates en upgrades zelf te doen. Wel is dit een voorwaarde om de mogelijkheden van uw software volledig te benutten. In nieuwere versies zitten ook altijd verbeteringen, bugs zijn eruit gehaald en tot slot streeft een leverancier altijd naar optimale beveiliging van uw gegevens.

Repareren of vervangen van defecte onderdelen

Zoals de harde schijf, het moederbord of de videokaart. Dit zijn wezenlijke onderdelen van uw laptop of pc, zonder functioneert hij niet of nauwelijks.

Optimalisatie van snelheid en ruimte

Na verloop van tijd wordt uw computer steeds een beetje trager en raakt het systeem voller. Dit leidt regelmatig tot grote irritatie en dat is lang niet altijd nodig. Wij scannen het complete systeem en indien u dat wenst voeren we een upgrade uit.

laptop reparatie aan huis

Onze dienstverlening in Wageningen

Een diagnose stellen, dat is waar we altijd mee beginnen: vrijblijvend, dus dit verplicht u nog tot niets. Zodra u akkoord geeft voor uitvoering komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs, thuis of op uw werk. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer operationeel te hebben, zodat u weinig tijd verliest. Laat u de reparatie niet door ons uitvoeren? Helemaal ok, hopelijk tot een andere keer!

Wij verlenen onze service waar u dat wil

Zoals al aangegeven: u hoeft er zelf de deur niet voor uit, wij komen naar u toe. We hopen uiteraard dat de koffie klaar staat maar gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Zodra de klus is geklaard kunt u weer verder met uw online werkzaamheden.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen goed dat u graag wilt weten wat de reparatie van uw laptop, tablet of desktop gaat kosten voordat wij met onze werkzaamheden beginnen.

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Hulp op locatie

€ 37,50

 Een expert bij u op locatie

 Stellen wij het probleem vast

 Lossen we kleine problemen op of voeren we kleine reparaties uit

 Bespreken we de reparatie of onderhoudskosten

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482