Computer reparatie in Veenendaal

U bent een druk baasje en veel online. Werken, socializen, ervaringen uitwisselen met anderen: u doet ’t vooral met behulp van uw laptop, tablet of desktop. Het is de normaalste zaak van de wereld dat deze apparaten het doen. Tot die eerste computercrash die u nooit meer zult vergeten: opeens beseft u namelijk pas hoe afhankelijk u er eigenlijk van bent. Tijd voor actie nu, wie moet ik bellen? Geen paniek: ook in Veenendaal stellen wij een snelle diagnose op de plek waar dat u het beste uitkomt. U hoeft er dus de deur niet voor uit. Wij repareren op de locatie die u past, of dat nou uw werkplek is of thuis in uw woonkamer. Wij repareren snel en vakkundig!

computer-reparatie-ede

Soorten reparaties

Graag geven we u een opsomming van onze werkzaamheden: welke computerreparaties voeren wij zoal uit bij onze klanten in Nijmegen?

Controle op veiligheid

We hopen dat u er nooit mee te maken krijgt, want ze kunnen veel (soms onherstelbare) schade aanrichten. Updaten van uw virusscanner is van levensbelang voor uw computer en vooral voor uw bestanden.

Upgrades en updates

Niet iedereen vindt het even makkelijk om updates en upgrades zelf te doen. Wel is dit een voorwaarde om de mogelijkheden van uw software volledig te benutten. In nieuwere versies zitten ook altijd verbeteringen, bugs zijn eruit gehaald en tot slot streeft een leverancier altijd naar optimale beveiliging van uw gegevens.

Repareren of vervangen van defecte onderdelen

Zoals de harde schijf, het moederbord of de videokaart. Dit zijn wezenlijke onderdelen van uw laptop of pc, zonder functioneert hij niet of nauwelijks.

Optimalisatie van snelheid en ruimte

Na verloop van tijd wordt uw computer steeds een beetje trager en raakt het systeem voller. Dit leidt regelmatig tot grote irritatie en dat is lang niet altijd nodig. Wij scannen het complete systeem en indien u dat wenst voeren we een upgrade uit.

laptop reparatie aan huis

Hoe werkt onze dienstverlening voor uw pc in Veenendaal?

Zoals vermeld beginnen we altijd met het stellen van een vrijblijvende diagnose. Wij zetten op een rijtje welke reparatie wij moeten uitvoeren en uiteraard welk kostenplaatje daar bij hoort. Indien akkoord bezoeken wij u zo snel als mogelijk op de plek waar u dat wenst. We stellen alles in het werk om de reparatie diezelfde dag nog helemaal uit te voeren. Mocht dat niet lukken, dan hoort u dat uiteraard.

Onze service aan huis

U bespaart tijd door niet naar onze vestiging te komen. Daarnaast voorkomt u de kans dat er onderweg iets met uw laptop gebeurt. Als u zorgt voor een lekkere bak koffie, zorgen wij voor het snel oplossen van uw probleem. Als wij de klus hebben geklaard kunt u meteen weer online.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen goed dat u graag wilt weten wat de reparatie van uw laptop, tablet of desktop gaat kosten voordat wij met onze werkzaamheden beginnen.

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Hulp op locatie

€ 37,50

 Een expert bij u op locatie

 Stellen wij het probleem vast

 Lossen we kleine problemen op of voeren we kleine reparaties uit

 Bespreken we de reparatie of onderhoudskosten

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482