Computer reparatie in Tiel

Uw computer stopt ermee en natuurlijk gebeurt dat op een ongelegen moment. U had gisteren nog bedacht dat u nu eindelijk eens een back-up ging maken van al die belangrijke bestanden. Zojuist hebt u eindelijk die presentatie van tien pagina’s tekst voltooid. Uw laptop reageert opeens nergens meer op. U raakt in paniek: “ben ik nu alles kwijt?” Gelukkig staan wij ook in Tiel met onze service aan huis voor u klaar. Geen gesjouw met uw apparatuur. Wij zorgen op de locatie die u wenst (op uw werk of thuis) voor een vakkundige oplossing.

computer-reparatie-ede

Soorten reparaties

Graag geven we u een opsomming van onze werkzaamheden: welke computerreparaties voeren wij zoal uit bij onze klanten in Nijmegen?

Controle op veiligheid

We hopen dat u er nooit mee te maken krijgt, want ze kunnen veel (soms onherstelbare) schade aanrichten. Updaten van uw virusscanner is van levensbelang voor uw computer en vooral voor uw bestanden.

Upgrades en updates

Niet iedereen vindt het even makkelijk om updates en upgrades zelf te doen. Wel is dit een voorwaarde om de mogelijkheden van uw software volledig te benutten. In nieuwere versies zitten ook altijd verbeteringen, bugs zijn eruit gehaald en tot slot streeft een leverancier altijd naar optimale beveiliging van uw gegevens.

Repareren of vervangen van defecte onderdelen

Zoals de harde schijf, het moederbord of de videokaart. Dit zijn wezenlijke onderdelen van uw laptop of pc, zonder functioneert hij niet of nauwelijks.

Optimalisatie van snelheid en ruimte

Na verloop van tijd wordt uw computer steeds een beetje trager en raakt het systeem voller. Dit leidt regelmatig tot grote irritatie en dat is lang niet altijd nodig. Wij scannen het complete systeem en indien u dat wenst voeren we een upgrade uit.

laptop reparatie aan huis

Hoe werkt onze dienstverlening in Tiel?

We noemden het al eerder: we beginnen met een vrijblijvende diagnose en geven u een kostenplaatje. U beslist of u de reparatie of andere werkzaamheden door ons laat uitvoeren. Zo ja, dan komen we zo snel mogelijk langs en verrichten ter plaatse alles wat nodig is. In de meeste gevallen bent u nog dezelfde dag weer helemaal operationeel! Wilt u niet met ons verder? Geen probleem, we hopen u een volgende keer wel van dienst te mogen zijn.

Weinig tijdverlies

Omdat we zoveel mogelijk aan huis (of op het bedrijf) werken wordt uw tijdverlies door niet te kunnen beschikken over uw pc erg beperkt. Daarnaast hoeft u dus niet op pad met het apparaat, met alle risico’s van dien. Mochten we onverhoopt meer tijd nodig hebben, dan communiceren we dat onmiddellijk met een indicatie van de verwachte reparatieduur.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen goed dat u graag wilt weten wat de reparatie van uw laptop, tablet of desktop gaat kosten voordat wij met onze werkzaamheden beginnen.

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Hulp op locatie

€ 37,50

 Een expert bij u op locatie

 Stellen wij het probleem vast

 Lossen we kleine problemen op of voeren we kleine reparaties uit

 Bespreken we de reparatie of onderhoudskosten

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482