Computer reparatie in Ede

U bent zo tevreden over uw laptop, nog steeds zo content met uw pc en blij met uw tablet. Ze werken snel en functioneren naar behoren. Tot vandaag: opeens krijgt u uw belangrijkste digitale communicatiemiddel, na uw smartphone, niet aan de praat. Hij reageert nergens op, wat u ook probeert. Hier had u niet op gerekend: al uw bestanden staan alleen hier op. U werkt nog niet in de cloud maar dat was u wel al maanden van plan. Had u ’t maar eerder gedaan, denkt u nu. Maar nu zit die klant te wachten op uw rapport, u moet echt vandaag die betaling doen en die vriendin had u gisteren al beloofd terug te mailen. Opeens beseft u hoe afhankelijk u nu bent. Wie gaat u weer toegang geven tot uw bestanden en die mailbox? Ook in Ede hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn een goeie en betrouwbare partij voor al uw grote en kleine computers. Uw grootste voordeel is dat u er de deur niet voor uit hoeft. U komt niet naar ons, wij komen naar u. Na een snelle maar zorgvuldige scan krijgt u van ons een diagnose. U bepaalt vervolgens helemaal zelf of wij ook de reparatie uitvoeren.

computer-reparatie-ede

Soorten reparaties

Klanten vragen ons regelmatig of het probleem dat zij met hun laptop hebben vaak voorkomt of wat de meest voorkomende mankementen aan pc’s zijn. We kunnen geen compleet overzicht geven, maar dit is wat wij aan werkzaamheden in Ede het vaakst uitvoeren:

Controle op veiligheid

Virussen te lijf gaan en ze verwijderen, gevolgen zoveel mogelijk herstellen (bestanden repareren) en voorkomen dat ze nog een keer toeslaan.

Upgrades en updates

Uw computer upgraden en updaten, waardoor hij weer als vanouds werkt, ook qua snelheid en beter is beveiligd.

Repareren of vervangen van defecte onderdelen

Het repareren van defecte onderdelen, zoals harde schijf, moederbord en videokaart: alle zijn even hard nodig om uw pc weer optimaal te laten draaien .

Optimalisatie van snelheid en ruimte

Ruimte op uw harde schijf creëren waardoor u weer meer kunt opslaan en uw desktop weer sneller werkt. Door een volledige scan zien we direct wat precies nodig is. Extra mogelijkheid is het bijplaatsen van een geheugenkaart.

laptop reparatie aan huis

Hoe wij werken in Ede?

Als u ons belt komen wij zo spoedig mogelijk bij u langs, wij plannen daarvoor meteen een afspraak in. We vertellen wat onze diagnose heeft uitgewezen en wat de reparatie precies inhoudt. Uiteraard krijgt u ook een indicatie van de kosten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u er even over wilt nadenken, zeker als uw computer al wat ouder is. Direct na uw goedkeuring gaan wij aan de slag, zoveel mogelijk dezelfde dag nog. Natuurlijk communiceren we het ook wanneer dit toch meer tijd in beslag neemt dan we hadden ingeschat. Zoals gezegd blijft u lekker thuis of op uw werk. Wij bezoeken u en gaan de slag. Met een kop koffie erbij zijn we al blij. Nog blijer zijn we als we de reparatie naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd en uw laptop of pc het weer net zo goed doet als voorheen.

Wij verlenen onze service waar u dat wil

Zoals al aangegeven: u hoeft er zelf de deur niet voor uit, wij komen naar u toe. We hopen uiteraard dat de koffie klaar staat maar gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Zodra de klus is geklaard kunt u weer verder met uw online werkzaamheden.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen goed dat u graag wilt weten wat de reparatie van uw laptop, tablet of desktop gaat kosten voordat wij met onze werkzaamheden beginnen.

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Hulp op locatie

€ 37,50

 Een expert bij u op locatie

 Stellen wij het probleem vast

 Lossen we kleine problemen op of voeren we kleine reparaties uit

 Bespreken we de reparatie of onderhoudskosten

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482