Apple reparatie

Professionele Apple reparatie

U bent een echte Apple-fan. Ooit kocht u uw eerste Apple na een tip van een vriend en nu wilt u niet anders meer. U wilt alleen nog maar Apple in huis. De meerprijs heeft u er graag voor over. Kwaliteit mag geld kosten in uw ogen. Uiteraard gaat u er daarbij blind vanuit dat uw apparatuur het altijd doet. Na een lange periode waarin u alleen maar tevreden bent gaat het opeens mis: uw MacBook start niet goed meer op, en als hij wel opstart loopt hij regelmatig vast.. Dat is balen zeg. U bent redelijk handig maar dit probleem krijgt u niet opgelost. Wat nu? Aan wie kunt u uw digitale speeltjes toevertrouwen?

Wij weten het antwoord: aan ons. Wij repareren ook uw MacBook en iMac aan huis. Aan huis? Ja zeker: u hoeft er de deur niet voor uit. Als u ons benadert voor een diagnose komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Uiteraard begrijpen wij dat u wellicht even wil nadenken, maar zodra u ons opdracht geeft gaan wij direct over tot actie.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen u op verschillende manieren helpen bij uw laptop reparatie. Sommige gevallen kunnen op afstand opgelost worden, maar als er iets aan de hardware vervangen moet worden moet dit op locatie gedaan worden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw apparaat op te laten en terug te brengen.

Hulp op locatie
Ophalen en brengen
Hulp op afstand

Waar controleren we op bij een Apple reparatie?

  • Controle op veiligheid
  • Upgrades en updates
  • Repareren of vervangen van defecte onderdelen
  • Optimalisatie van snelheid en ruimte

Veelgestelde vragen

De meeste reparaties kunnen op locatie uitgevoerd worden, omdat onze monteurs beschikken over een goede voorraad die ze bij zich hebben. Mocht dit niet lukken dan word u apparaat nagekeken in onze werkruimte en zo snel mogelijk weer terug gebracht.

Een reparatie op locatie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur. Indien het niet mogelijk is om het apparaat op locatie te repareren, omdat er bijvoorbeeld specifieke onderdelen besteld moeten worden. Duurt dit maximaal van 5 tot 10 werkdagen.

Dit is erg afhankelijk van het probleem met uw computer of laptop. U betaalt alleen de onderzoekskosten van € 37,50. De rest van de kosten worden van te voren met u overlegd en na goedkeuring word u apparaat zo snel mogelijk gerepareerd.

Ook is het mogelijk om een nieuwe computers of laptops bij ons aan te schaffen. Onze monteurs zijn altijd voorzien van een kleine voorraad. Deze kunnen we dan ook gelijk voor u op locatie installeren en de bestanden overzetten.

Wilt u een afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken?

Dit kan eenvoudig online of telefonisch.

Vind ons op social media