Apple reparatie

U bent een echte Apple-fan. Ooit kocht u uw eerste Apple na een tip van een vriend en nu wilt u niet anders meer. U wilt alleen nog maar Apple in huis. De meerprijs heeft u er graag voor over. Kwaliteit mag geld kosten in uw ogen. Uiteraard gaat u er daarbij blind vanuit dat uw apparatuur het altijd doet. Na een lange periode waarin u alleen maar tevreden bent gaat het opeens mis: uw MacBook start niet goed meer op, en als hij wel opstart loopt hij regelmatig vast.. Dat is balen zeg. U bent redelijk handig maar dit probleem krijgt u niet opgelost. Wat nu? Aan wie kunt u uw digitale speeltjes toevertrouwen?

Wij weten het antwoord: aan ons. Wij repareren ook uw MacBook en iMac aan huis. Aan huis? Ja zeker: u hoeft er de deur niet voor uit. Als u ons benadert voor een diagnose komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Uiteraard begrijpen wij dat u wellicht even wil nadenken, maar zodra u ons opdracht geeft gaan wij direct over tot actie.

Welke reparaties voeren wij zoal uit?

Controle op veiligheid

Het bestrijden en ongedaan maken van virussen, de gevolgen voor zover als mogelijk herstellen en preventieve acties toepassen.

Upgrades en updates

Het updaten én upgraden van uw Apple, waardoor hij zijn initiële snelheid weer terug heeft en een betere beveiliging heeft.

Repareren of vervangen van defecte onderdelen

Het vervangen van grote en belangrijke onderdelen, denk aan moederbord, harde schijf en videokaart, noodzakelijk voor optimale prestaties van uw iMac of MacBook.

Optimalisatie van snelheid en ruimte

Het creëren van nieuwe ruimte op uw harde schijf: uw apparaat heeft weer meer geheugen en dus meer opslagcapaciteit. Indien nodig en gewenst plaatsen we een extra geheugenkaart bij.

Onze werkwijze

Zoals vermeld krijgt u altijd eerst onze diagnose, uiteraard inclusief een indicatie van de kosten van uw Apple reparatie. We nemen uw Apple meteen op in onze planning, gaan als dat kan direct aan de slag en communiceren ook de te verwachten reparatietijd. Wij voeren onze werkzaamheden zoveel mogelijk bij u aan huis (of op uw werk) uit, anders op onze eigen locatie. U geeft ons koffie, wij geven u weer goed en snel werkende apparatuur terug.

Wij verlenen onze service waar u dat wil

Zoals al aangegeven: u hoeft er zelf de deur niet voor uit, wij komen naar u toe. We hopen uiteraard dat de koffie klaar staat maar gaan onmiddellijk voor u aan de slag. Zodra de klus is geklaard kunt u weer verder met uw online werkzaamheden.

Wat zijn de kosten?

Wij begrijpen goed dat u graag wilt weten wat de reparatie van uw iMac, Macbook of tablet of gaat kosten voordat wij met onze werkzaamheden beginnen.

Als u een afspraak maakt kunt u kiezen voor een monteur op locatie of hulp op afstand.

Onze monteurs werken altijd via een vast stappenplan om voor u duidelijkheid te creëren.

Hulp op locatie

€ 37,50

 Een expert bij u op locatie

 Stellen wij het probleem vast

 Lossen we kleine problemen op of voeren we kleine reparaties uit

 Bespreken we de reparatie of onderhoudskosten

Een afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of door het afsprakenformulier in te vullen.

085 – 1050482